Friday, 16 May 2008

Oleanders en Hillary

16 mei 2008
Verenigde Staten Verenigde Staten phoenix

Oleanders en Hillary

Ik zit nu even in het hotel te mailen na het ontbijt. Maar ze hebben mijn Paspoort nu als onderpand omdat er computers gestolen zijn uit de internetkamer.
Het weer is heerlijk zacht. Wel warm , maar nog niet heet. Er bloeien zelfs bloemetjes en er zingt af en toe een vogeltje. Veel Oleanders. Het is hier de parkplant, naast de palmen.
Iedereen is hier bezig over de benzineprijs. Er wordt geklaagd dat een tank benzine wel tussen de 50 en 60 dollar kost. Achter het hotel wordt weer een grote winkel gebouwd. Bij Mike en Carol is nu ook een Walmart en langs de grote weg is weer een groot winkelcentrum erbij gekomen met restaurants en bioscopen. Ik heb de Indruk dat Mcain wellicht toch stemmen gaat krijgen. Hij begint zich nu heel rustig te roeren. Obama en Hillary maken zich een beetje ongeloofwaardig door onderling gekibbel. Mcain is natuurlijk ook nog eens Vietnamveteraan. de mensen maken zich ook erg veel zorgen over hun appeltjes voor de dorst.Straks gaan we proviand inslaan voor de tocht die morgenochtend vroeg begint. Ik zal dan waarschijnlijk een paar dagen geen internet kunnen gebruiken. Dan ga ik het experiment via SMS naar deze website eens echt gaan proberen. Dan krijg je dus korte berichtjes van maximaal 160 woorden uit Moab of andere plekken waar een telefoonpaal staat.
De tocht gaat waarschijnlijk via Flagstaff en Monument Valley naar de "Valley of the Gods", waar we als alles meezit gaan kamperen. De volgende dag rijden we dan door naar Moab vanwaar we diverse tochten gaan maken en op verschillende plaatsen kamperen.
Het schijnt af en toe te regenen, dus het kan zijn dat er wat routes niet begaanbaar zijn, zoals de Valley of the Gods en White rim Trail.
Geeft niks: het wordt altijd mooi!

catchyalater!

Christiaan