Thursday, 22 May 2008

Terug in Moab

22 mei 2008
Verenigde Staten Verenigde Staten Moab

Terug in Moab

Vanochtend hield de regen gelukkig vrij snel op. Het was wel bijzonder om de wolken boven de steenkolossen te zien. Iedereen is nog een beetje stil van de duikeling van Russ. Nadat we de Jeep hadden vastgelegd aan een rots om te voorkomen dat hij verder naar beneden zou vallen hebben we de spullen van Russ naar boven doorgegeven.
Daarna moesten we nog een uur of wat rijden naar de kampeerplek. Dat ging grotendeels in het donker en dat was ook al heel bijzonder. In de lichten van de auto sprong er af en toe een Kangaroorat over het pad. We konden de bergen niet zien, maar af en toe konden we ineens een ravijn zien. In de waterlopen was het pad vaak lastig terug te vinden.UIteindelijk kwamen we aan op de kampeerplek aan. Dat bleek een toilethutje te zijn met eromheen modder oif rotsen. Ik heb mijn tentje op de rotsen neergezet en prima en droog geslapen. Ik werd vanochtend wakker door de regen die op de tent klaterde. We hebben gezamelijk ontbeten onder een tussen twee auto's gespannen zeil.
Vervolgens weer enkele uren over de tWhiterim train Potash trail weer naar Moab. Weer prachtig en met mooie afdalingen. In moab wachten we nu op de afspraken met de takelwagen. Als die komt gaan we weer terug om de auto rijdbaar te maken.

Foto'd van Russ:
http://s17.photobucket.com/albums/b53/UF92134/Murphy%20Hogback/
en:
http://s17.photobucket.com/albums/b53/UF92134/Moab/

SMS update SMS update: 23 mei 2008 :
7 30u. heb je de fotos gezien? Nu in cabin met Mike en Russ. Het was gisteravond 14 graden. Straks bellen met takeldienst. Er zijn nog 3 jeeps. Rest is weg .